Cégadatok:

Cégnév: Yamdrok Informatika Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 58/B.
Cégjegyzékszám: 01-09-926376
Adószám: 14926938-2-41
Közösségi adószám: HU14926938
Bankszámla szám: 10103104-20976900-01003007 (BudapestBank)

Cégtörténet:

2018 Megnyitottuk új üzletünket a Széll Kálmán térnél. Innentől fogva már két üzletben tudtuk fogadni ügyfeleinket.
2015 Egyre gyakrabban kerestek meg minket hálózatok építésével és javításával, így mi is egyre jobban elmélyültünk a témában. Komplett irodai hálózatokat terveztünk meg és vállaltuk a kivitelezésüket is.
2014 Hazánkban az elsők között fedeztük fel a zsaroló vírusokat és hívtuk fel rá a figyelmet cikkünkben.
2013 Tömegesen hódítottak a különböző vírusok, amik teljesen lezárolták a számítógépeket. Szerencsére megtaláltuk a megoldást, amivel adatvesztés nélkül sikerült visszaállítani a rendszereket. Az erről írt cikkünkről, a Rendőrségi vírussal kapcsolatban, készítettek velünk egy riportot az RTL Klub Híradóban:Bevezetésre került a Blogunk is, ahol azóta is folyamatosan rengeteg hasznos információval látjuk el olvasóinkat.
Szolgáltatásainkat tovább bővítettük a Szünetmentes tápegységek (UPS) javításával.

2012 Cégnevünk egyszerűsítése végett bevezettük az yszerviz.hu márkanevünket. Ezzel együtt megújítottuk arculatunkat és a honlapunkat is.

Igyekeztünk nyitni a közösségi média felé, hogy még szélesebb körben tudjunk tippeket és trükköket megosztani az informatika világából. Elindult a Facebook oldalunk.

Szélesítettük a tevékenységi körünket, így innentől kezdve tudtuk vállalni márka függetlenül bármilyen notebook teljes körű javítását (Chipset és videó ic csere, túlfeszültség, töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások, csatlakozók cseréje, stb.).

2011 Az egyszemélyes vállalkozás hamar kinőtte magát egy négy fős csapattá és a magánszemélyek mellett kis és közép vállalkozásokat is visszatérő ügyfeleink között tudhattunk. Kibővítettük rendelkezésre állásunkat és nyitva tartásunkat, így már minden hétköznap reggel 8-tól este 20-ig tudtuk fogadni ügyfeleinket és a bejövő hibabejelentéseket.
2010 A globális gazdasági válság ellenére sikerült folyamatosan fejleszteni a vállalkozást és megnyitni az első Üzletünket és Szervizünket Budapesten a XIII. kerületi Visegrádi utcában. Ekkor még főként magánszemélyek körében terjedt el a számítógép szerviz szolgáltatásunk és az ahhoz kapcsolódó alkatrészek, számítógépek és tartozékok értékesítése. Sikeresen megkötöttük az első hosszú távú rendszergazda szolgáltatási szerződésünket egy ipari vállalattal.
2009 A Yamdrok Informatika Korlátolt Felelősségű Társaságot 2009-ben alapította Hautzinger Attila, mint egyszemélyes, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozást. A cél az volt, hogy kis és közép vállalkozásokkal építsünk ki hosszútávú partner kapcsolatot a rendszergazda szolgáltatásunkkal. A kezdeti időkben viszont a helyszíni számítógép javítás volt a húzóerő, minek során hamar nyilvánvalóvá vált, hogy van igény a tisztességes hozzáállású szakemberek munkájára.

Cégnév:

A Yamdrok tó (tibeti: Yamdrok Yumtso, jelentése Hattyú tó) egyike Tibet három legnagyobb szent tavának. A több mint 72 km hosszú tavat jó néhány hófödte csúcs veszi körül, és számos kisebb patak táplálja. Mintegy 4441 méter magasan fekszik a tengerszint felett, átlagos mélysége 20-40 méter, és a legmélyebb pontja közel 60 méterre van a felszín alatt. A tó nyugati végén található Tibet legnagyobb erőműve, amely 1996 óta üzemel.

A tibetiek mind a hegyeket, mind a tavakat szentnek tekintik, mivel itt laknak az embereket védő istenek, ezért ez a hely is különleges szellemi erőforrás. A helyi mitológia szerint a Yamdrok Yumtso tó egy istennő megjelenési formája. Az emberek úgy vélik, hogy megáldja és megvédi őket, ezért minden évben sok odaadó hívő zarándokol el hozzá. Ez a legnagyobb tó Tibet déli részén, a hagyomány szerint, ha kiszárad, Tibet már nem lesz lakható.

Mi itt a Yamdrok Informatikában igyekszünk ebből az eszméből erőt meríteni, hogy ugyan olyan odaadással és szeretettel tudjuk helyreállítani a ránk bízott készülékeket és megoldani a problémákat, mint ami körülveszi ezt a gyönyörű tavat.


Küldetésünk:

A célunk, hogy egy olyan korrekt szerviz-hálózatot hozzunk létre, ahová ügyfeleink bizalommal fordulnak, mivel tudják, hogy megbízható kezekbe kerül – manapság a mindennapi élethez nélkülözhetetlen – számítógépük.
Büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes alkalommal tisztességesen járunk el ügyfeleinkkel, és olyan munkákat adunk ki a kezeink közül, amit a jövőben is bármikor büszkén felvállalhatunk!

Igyekszünk, hogy minden esetben kihozzuk magunkból a maximumot, és folyamatosan lépést tartsunk az informatika fejlődésével, így leküzdve a mindennapos szakmai kihívásokat!

Hiszünk abban, hogy sikerünk egyik legfontosabb tényezője az, hogy ügyfeleink problémáira olyan testreszabott megoldásokat kínálunk, amelyekre valóban szükségük van.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a sikerhez, megfelelő felkészültséggel elvégzett, tisztességes munka vezet, ily módon állunk az Ön rendelkezésére is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük