Véleményt írna rólunk?

Ugrás a vélemény íráshoz

Média megjelenés

A Rendőrségi vírussal kapcsolatban írt cikkünk sikerére felfigyelve, készítettek velünk egy riportot az RTL Klub Híradóban:Értékeléseink

Rólunk írták

Kedves kiszolgálás, együttműködés és a 100%-os GYORSASÁG és PRECÍZITÁS.

Érthető volt minden! Tapasztalt szervizes.

A gyors és pontos kiszolgálás.

Rendkívül meg voltam elégedve a munkájukkal és az egész hozzáállásukkal.
Gyors, pontos munkát végeztek és nem hitegettek, mint más cégnél: ki is jöttek akkorra, amikorra ígérték. Megpróbálták helyben megjavítani a gépem, alkatrészt is hoztak több félét is, de sajna el kellett, hogy vigyék.. viszont akkor hozták vissza, amikorra megbeszéltük (pedig hétvége volt, az ár annyi volt, amennyit a telefonban előre megmondtak.
Nagyon szépen köszönöm 🙂

Szerintem egy kis zseni rejtőzik magában, a tudása, a szakmai ismerete, a habitusa, ahogyan viselkedik az emberekkel , engem megnyert!

Szeretném megköszönni a segítségeteket és azt a kedves kiszolgálást, amiben részem volt. Ilyen korrekt elbánást még nem tapasztaltam máshol, és komolyan mondom nagyon jólesett. Nem éreztem azt, hogy most engem megvezetnek csak azért, mert nem vagyok hozzáértő a témában. Őszintén mondom, ha bármi gondom lesz a jövőben, csakis hozzátok fogok fordulni, és melegen fogom ajánlani a szolgáltatásaitokat másoknak!

Köszönöm a javítást. Most már szinte öröm a munka!

Egy gondolat a “Referenciák” -hoz

 • 2013.01.06. at 16:16
  Permalink

  Halott gepemet ujraelesztette. Szerelt, hozzatett, tovabbra is tudja hasznalni a csalad. Koszonjuk szepen:)

  Válasz
 • 2014.02.16. at 13:13
  Permalink

  Tisztelt Yamdrok Szerviz!

  Szombaton nem sokkal a zárásidő előtt vittem be a vírusfertőzött laptopomat, és hétfőn a délelőtti órákban már felhívtak, hogy lehet menni a vírusmentes laptopért.
  Természetesen a külön kért szolgáltatásokat is elvégezték a gépen. Nagyon elégedett voltam a gyors munkájukkal és a munkadíj is nagyon tisztességes ár volt.
  További jó munkát kívánok!

  Köszönettel:
  Soproni Péter

  Válasz
 • 2014.11.07. at 20:25
  Permalink

  Kedves Kritikus!

  Ma is rákerestem apróhirdetési portálokon, és magánszemélyek is 4000 Ft-ért hirdetnek ilyen alaplapokat. Sőt, azokra nem jár 1 hónap garancia, se számla se semmi.
  Szerintem inkább csoda, hogy van még egyáltalán ilyen alkatrészünk is, mert nagyobb üzletekben egyáltalán nem lehet már ilyet kapni. Mi viszont igyekszünk tartani régebbi alkatrészeket is, így ha egy régebbi gép jön be a szervire, azt is meg tudjuk javítani.

  Válasz
 • 2015.05.06. at 17:57
  Permalink

  Korrektek, gyorsak, és nagyon jól dolgoznak. Köszönöm a gépem takarítását.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük